fabrika

Переробка харчових продуктів

Споживачі і регулюючі органи прагнуть володіти інформацією про походження продуктів харчування, з чого вони виготовлені​​і як відбувається їх переробка. Наші послуги з сертифікції підтверджують якість і безпеку Вашої продукції.

Виробники харчової промисловості повинні демонструвати безпечні, відповідальні методи роботи і повну простежуваність продукції, а також відповідати все більш суворим вимогам галузевих і нормативних стандартів.

В умовах сучасних, складних глобалізованих систем постачання продуктів харчування завдання виправдати такі високі очікування стає все більш складним.
Наші послуги з сертифікації систем харчової безпеки допоможуть виробникові відповідати найвищим стандартам безпеки і якості, виконувати нормативні вимоги і вийти на міжнародні ринки.

Будучи лідером в області сертифікації в Україні, ми пропонуємо наступні послуги:


СЕРТИФІКАЦІЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ:

  • ISO 22000 та FSSC 22000Безпека харчових продуктів
  • BRC і IFS: Гарантія якості і безпеки
  • GLOBAL G.A.P.: Належна сільськогосподарська практика, відповідальне ведення сільського господарства і аквакультури
  • FAMI-QS і GMP+: гарантія якості кормів і кормових добавок
  • MSC і ASC: Відповідальний підхід до виробництва морепродуктів

Сертифікація для Вашої компанії

(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com


НАВЧАННЯ

Всі тренінги та семінари проводяться визнаними і кваліфікованими фахівцями - аудиторами і досвідченими експертами приватного та адміністративного сектору:

  • Огляд і вимоги стандарту IFS (версія 7)
  • Основи менеджменту безпеки харчових продуктів. принципи HACCP
  • Стандарт ISO 22000:2018. Системи менеджменту харчової безпеки (FSMS). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011: 2018
  • Схема сертифікації визнана GFSI - FSSC 22000, ver.5.1 (ISO 22000: 2018 + ISO / TS 22002-1: 2009). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011:2018
  • Схема сертифікації FSSC 22000, ver.5.1. Аудитор / Провідний аудитор за вимогами FSSC (CQI-IRCA / PR318)
  • Стандарт ISO 22000:2018. Аудитор / Провідний аудитор СМПБ (CQI-IRCA / PR317)
  • Система менеджменту харчової безпеки. Стандарт Global GAP
  • Стандарт FSSC 22000. Схема сертифікації систем безпеки харчових продуктів відповідно до BSI-PAS 223:2011
  • Основи забезпечення безпеки кормів. Вимоги стандарту GMP +. Внутрішній аудитор. Керівництво ISO 19011:2018
  • Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування. Вимоги FSSC, BRC, IFS, Рекомендації PAS 96
  • Мікробіологічна безпека в харчовій галузі. Вимоги міжнародних харчових стандартів і законодавства
  • Моніторинг, валідація та верифікація в системі менеджменту харчової безпеки. Методи і реалізація

Навчання для Вашої компанії

Олійник Анастасія, 

(050) 422 93 10, anastasiia.shubina.ext@bureauveritas.com

(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com