сок

Курс з схеми сертифікації FSSC 22000 для Вітмарк-Україна

лют. 18 2020

Вимоги споживача до якості харчових продуктів постійно підвищуються, тому торгові мережі вимагають від своїх постачальників дотримання спеціальних стандартів для забезпечення якості та безпеки реалізованої продукції.

Цей курс розкриває особливості проведення внутрішнього аудиту за схемою сертифікації FSSC 22000, враховуючи, що вона заснована на вимогах міжнародних стандартів ISO 22000: 2018 і специфікації ISO / TS 22002-1: 2009.

Минулого тижня Компанія Вітмарк-Україна успішно пройшла курс за даним стандартом («Схема сертифікації визнана GFSI - FSSC 22000, ver.5. Внутрішні аудити. Установки стандарту ISO 19011: 2018») для підвищення кваліфікації своїх співробітників.

Христина Васюлюк

Менеджер системи якості «Вітмарк-Україна»

Від імені колективу СП «Вітмарк-Україна» ТОВ і від себе особисто, хочу висловити подяку колективу Вашої компанії за високу якість виконання робіт і клієнтоорієнтований підхід у вирішенні актуальних і нагальних питань.
Хочемо відзначити високий професіоналізм, комунікативність і відкритість, зокрема, подякувати запрошеного лектора Соколова Івана Георгійовича. Дякуємо за розширення професійних кордонів наших співробітників і готовність допомогти у вирішенні актуальних питань, що цікавлять в процесі проведення корпоративного навчання співробітників.

Бажаємо подальших успіхів і благополуччя.
Висловлюємо надію на подальшу плідну співпрацю.
virmark

Студенти Вітмарк-Україна та викладач Бюро Верітас - Соколов Іван Георгійович.

 Бюро Верітас вітає компанію з успішним проходженням курсу навчання. Бажаємо компанії не зупинятися на досягнутому. Сподіваємося, що отримані знання допоможуть компанії продовжувати завойовувати нових шанувальників.