ишкв

Миронівська птахофабрика та

Вінницька птахофабрика

отримали право на нанесення додаткового маркування класу «А»

чер. 18 2020

З 25 по 28 травня 2020 року Бюро Верітас Сертіфікейшн здійснив аудити на на двох підприємствах-членах асоціації «Союзу птахівників України», а саме ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та ТОВ Вінницька птахофабрика.

Підприємства підтвердили відповідність щодо технології вирощування птиці без застосування антимікробних засобів.

Результати аудитів ґрунтувалися на переліках питань щодо відповідності Добровільним вимогам до птахогосподарств по вирощуванню птиці та забійного (переробного) підприємства із технологією отримання продукції птахівництва без застосування антимікробних засобів та їх залишків. На основі них, визначалися критерії відповідності принципам вирощування птиці та отримання продукції без застосування антибіотиків.

З 16 червня 2020 року підприємства отримали право на нанесення додаткового маркування класу «А» на свою продукцію. Це право було надано Асоціацією «Союз птахівників України».

Разом з тим, Асоціація «Союз птахівників України» залишає за собою право проводити самостійні відбори зразків продукції цих підприємств на будь-якому етапі вирощування, виробництва, реалізації з метою зовнішнього моніторингу дієвості, запровадженого оператором ринку, контролю.

Виробництво кормів та домішок

Вас може зацікавити