Форум Львів

ТРЦ FORUM LVIV ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ СЕРТИФІКОВАНИЙ ТРЦ В ГАЛУЗІ БЕЗПЕКИ

гру. 28 2020

Торговий центр Forum Lviv став першим ТРЦ в Україні, який отримав міжнародний сертифікат від Bureau Veritas Group, провідну в галузі відзнаку гігієни та безпеки, SAFE GUARD.

Ця сертифікація відзначає заклади, що відповідають жорстким вимогам щодо мінімізації ризику поширення вірусу на об’єкті, та дотримуються найкращих у своєму класі протоколів гігієни та безпеки.

Для того, щоб клієнти почували себе в максимальній безпеці, після локдауну навесні 2020 в  ТРЦ Forum Lviv, серед усього іншого, було реалізовано додаткові заходи безпеки. Зокрема, діє зручна навігація, розробкою якої займалися провідні спеціалісти Multi Corporation, з урахуванням європейського досвіду. По території ТРЦ промарковані точки безпечного простору, безпечної дистанції та зони безпечного очікування, а також встановлено станції дезінфекції. В Forum Lviv регулярно проводяться дезінфікуючі заходи спеціальними засобами та ретельна вентиляція приміщень. Запроваджені заходи враховують максимальну зручність та комфорт для відвідувачів.

Марина Нестеренко, директор торгового центру говорить:

"Ми пишаємося цим визнанням ТРЦ Forum Lviv. Охорона здоров'я та безпека наших клієнтів та персоналу - наш головний пріоритет. ТРЦ Forum Lviv продовжує відслідковувати всі настанови уряду та органів охорони здоров'я щодо обмеження поширення вірусу, щоб будь-які необхідні запобіжні заходи можна було вжити та негайно про це повідомити. Ми продовжуватимемо й надалі дарувати нашим гостям унікальний досвід здійснення покупок в безпечному та комфортному просторі!"

Forum Lviv

Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». Управління ТРЦ FORUM LVIV здійснюється компанією Multi Ukraine. ТРЦ FORUM LVIV,  загальною площею 69,000 м² включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV є місцем зустрічі та fashion локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.