ПРЕС-РЕЛІЗ

ISO 9001 для

«Трелакс-Пак»

лют. 20 2020

*на фото: генеральний директор «Трелакс-Пак» - Бур'ян Володимир та менеджер з розширення ринку збуту «Бюро Верітас» - Михальова Тетяна.

Кожна сучасна українська компанія бажає стати кращою в своїй сфері, завоювати довіру клієнтів і зайняти гідну позицію не тільки на вітчизняному, а й на міжнародному ринку. Існує чимало ефективних варіантів досягнення мети. Компаній «Трелакс-Пак» обрала шлях сертифікації підприємства на відповідність стандарту ISO 9001:2015 - Система Менеджменту Якості.

Успішно пройдений сертифікаційний аудит, доводить залученість вищого керівництва компанії в поліпшенні роботи і продуктивності бізнесу, удосконалення процесного підходу і клієнтоорієнтованості.

серт

Сертифікат відповідності Системі Менеджменту Якості ISO 9001:2015
Trelax-Pack

Компанія «Трелакс-Пак» спеціалізується на виробництві гнучкої упаковки для харчових та нехарчових продуктів. Використання флексографічних та ротогравюрних машин, сучасних технологій постдрукової обробки та високоякісних матеріалів, дозволяє виробляти гнучку полімерну упаковку високої якості.

Бюро Верітас вітає своїх партнерів - Трелакс-Пак! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати відкривати нові бізнес-горизонти.