Агропродовольче виробництво
Сьогодні споживачі і громадські організації приділяють більше уваги якості продуктів харчування, ніж раніше. Перед обличчям глобальної кризи в галузі охорони здоров'я клієнти стають вимогливішими. Кожна компанія в ланцюжку поставок продуктів харчування повинна забезпечити управління ризиками в сфері якості, безпеки харчових продуктів, а також захисту навколишнього середовища і соціальної відповідальності. Вимоги ринку стають жорсткішими, тому лише компанії, які регулярно перевіряють, покращують функціонування організації і якість продукції, можуть залишатися конкурентоспроможними і зміцнювати свій імідж.
Бюро Верітас пропонує широкий спектр послуг з сертифікації, проведення інспекцій та аудитів, які дозволять Вашій компанії відповідати суворим вимогам споживачів і стандартам у сфері якості, безпеки харчових продуктів, захисту навколишнього середовища та соціальної відповідальності.
БЮРО ВЕРІТАС ПРОПОНУЄ РІШЕННЯ, ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ РІЗНИХ ЦІЛЕЙ:
- розробка специфікацій, що підходять для виробничої компанії
- визнана сертифікація
- процес перевірки та схвалення продукції на основі відповідних стандартів
Будучи лідером в області сертифікації в Україні, ми пропонуємо наступні послуги:
СЕРТИФІКАЦІЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ:
Сертифікація на відповідність вимогам харчової промисловості - спосіб просування продукції на рівні компанії, групи виробників або кооперативів і т.д. Наша команда фахівців, що займаються агропродовольчою промисловістю, проводить аудити (інспекції, перевірки).
- ISO 22000 та FSSC 22000: Безпека харчових продуктів
- BRC і IFS: Гарантія якості і безпеки
- GLOBAL G.A.P.: Належна сільськогосподарська практика, відповідальне ведення сільського господарства і аквакультури
- FAMI-QS і GMP+: гарантія якості кормів і кормових добавок
- MSC і ASC: Відповідальний підхід до виробництва морепродуктів
Сертифікація для Вашої компанії
(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com
НАВЧАННЯ
Всі тренінги та семінари проводяться визнаними і кваліфікованими фахівцями - аудиторами і досвідченими експертами приватного та адміністративного сектору:
- Огляд і вимоги стандарту IFS (версія 7.0).
- Основи менеджменту безпеки харчових продуктів. принципи HACCP.
- Стандарт ISO 22000: 2018. Системи менеджменту харчової безпеки (FSMS). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011:2018.
- Схема сертифікації визнана GFSI - FSSC 22000, ver. 5.1 (ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011:2018.
- Схема сертифікації FSSC 22000, ver. 5.1. Аудитор/Провідний аудитор за вимогами FSSC (CQI-IRCA/PR318).
- Стандарт ISO 22000:2018. Аудитор/Провідний аудитор СМПБ (CQI-IRCA/PR317).
- Система менеджменту харчової безпеки. Стандарт Global GAP.
- Стандарт FSSC 22000. Схема сертифікації систем безпеки харчових продуктів відповідно до BSI-PAS 223:2011.
- Основи забезпечення безпеки кормів. Вимоги стандарту GMP+, внутрішній аудитор. Керівництво ISO 19011:2018.
- Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування. Вимоги FSSC, BRC, IFS, Рекомендації PAS 96.
- Мікробіологічна безпека в харчовій галузі. Вимоги міжнародних харчових стандартів і законодавства.
- Моніторинг, валідація та верифікація в системі менеджменту харчової безпеки. Методи і реалізація.
Навчання для Вашої компанії
Олійник Анастасія,
(050) 422 93 10, anastasiia.shubina.ext@bureauveritas.com
(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com