Переробка харчових продуктів
Споживачі і регулюючі органи прагнуть володіти інформацією про походження продуктів харчування, з чого вони виготовленіі як відбувається їх переробка. Наші послуги з сертифікції підтверджують якість і безпеку Вашої продукції.
Виробники харчової промисловості повинні демонструвати безпечні, відповідальні методи роботи і повну простежуваність продукції, а також відповідати все більш суворим вимогам галузевих і нормативних стандартів.
В умовах сучасних, складних глобалізованих систем постачання продуктів харчування завдання виправдати такі високі очікування стає все більш складним.
Наші послуги з сертифікації систем харчової безпеки допоможуть виробникові відповідати найвищим стандартам безпеки і якості, виконувати нормативні вимоги і вийти на міжнародні ринки.
Будучи лідером в області сертифікації в Україні, ми пропонуємо наступні послуги:
СЕРТИФІКАЦІЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ:
- ISO 22000 та FSSC 22000: Безпека харчових продуктів
- BRC і IFS: Гарантія якості і безпеки
- GLOBAL G.A.P.: Належна сільськогосподарська практика, відповідальне ведення сільського господарства і аквакультури
- FAMI-QS і GMP+: гарантія якості кормів і кормових добавок
- MSC і ASC: Відповідальний підхід до виробництва морепродуктів
Сертифікація для Вашої компанії
(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com
НАВЧАННЯ
Всі тренінги та семінари проводяться визнаними і кваліфікованими фахівцями - аудиторами і досвідченими експертами приватного та адміністративного сектору:
- Огляд і вимоги стандарту IFS (версія 7)
- Основи менеджменту безпеки харчових продуктів. принципи HACCP
- Стандарт ISO 22000:2018. Системи менеджменту харчової безпеки (FSMS). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011: 2018
- Схема сертифікації визнана GFSI - FSSC 22000, ver.5.1 (ISO 22000: 2018 + ISO / TS 22002-1: 2009). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011:2018
- Схема сертифікації FSSC 22000, ver.5.1. Аудитор / Провідний аудитор за вимогами FSSC (CQI-IRCA / PR318)
- Стандарт ISO 22000:2018. Аудитор / Провідний аудитор СМПБ (CQI-IRCA / PR317)
- Система менеджменту харчової безпеки. Стандарт Global GAP
- Стандарт FSSC 22000. Схема сертифікації систем безпеки харчових продуктів відповідно до BSI-PAS 223:2011
- Основи забезпечення безпеки кормів. Вимоги стандарту GMP +. Внутрішній аудитор. Керівництво ISO 19011:2018
- Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування. Вимоги FSSC, BRC, IFS, Рекомендації PAS 96
- Мікробіологічна безпека в харчовій галузі. Вимоги міжнародних харчових стандартів і законодавства
- Моніторинг, валідація та верифікація в системі менеджменту харчової безпеки. Методи і реалізація
Навчання для Вашої компанії
Олійник Анастасія,
(050) 422 93 10, anastasiia.shubina.ext@bureauveritas.com
(044) 354 16 00, contact.bsd@bureauveritas.com